Random Runner gokkast

Sommige slots met drie rollen bieden iets meer dan de standaard klassiekers en dat is het geval met deze ingewikkeld uitziende game . Random Runner is een geval van twee spellen in één met een paar toegevoegde extra’s en het is redelijk om te zeggen dat het een beetje wennen is om de rest van onze recensie zo te lezen om erachter te komen hoe je het meeste uit dit spel kunt halen.

Random Runner’s basisspel bestaat uit drie rollen en één winlijn en dit is het traditionele deel van deze gokkast. De symbolen zijn een reeks traditionele iconen, waaronder kersen, citroenen, sinaasappels, peren, pruimen, bellen, druiven en meloenen. Sterren zijn het meest waardevol, met drie op de betaallijn ter waarde van 200x je inzet.

De kroon is een scattersymbool, waarvan er drie ergens op de rollen 20x je inzet winnen.

Topspel

De kleinste overwinning in het basisspel is 4x je lijninzet en elke winst geeft je de mogelijkheid om je gameplay naar het topspel te verplaatsen. Na een overwinning krijgt u de mogelijkheid om die fondsen over te maken naar de ‘Winbank’ door op de ‘Win To Winbank’-knop te drukken.

Je zult die winsten zien verschijnen in het vak onder de topgame en je kunt nu op deze rollen spelen tegen een prijs van 4 per draai. Deze rollen hebben vijf winlijnen en de prijzen zijn hoger. Bovendien hebben sommige symbolen kleine sterren bevestigd die je 200x je inzet voor drie op een winlijn winnen.

Je kunt op elk moment de Winbank-fondsen terugboeken naar credits en teruggaan naar het basisspel. Door dit te doen kan je een aardig tijdje door bijven spelen, mits je het goed blijft doen.

Cherry Gamble

Als je een enkele kers op de eerste rol in het basisspel laat landen dan zorg je er voor dat het de automaat automatisch voor jou gaat gokken. Dit betekent niet verder dat je gaat winnen want het zou zo kunnen voorkomen dat je uiteindelijk vier credits zo inlevert en je dus niks hebt gewonnen.

Hold-functie

Holds zijn beschikbaar in het basisspel en kunnen worden gebruikt om single reeks te bevriezen in de hoop een overwinning te behalen wanneer je vervolgens weer gaat draaien. Dit is heel handig wanneer een of twee kronen verschijnen en je die rollen wilt vasthouden in de hoop dat er een derde verschijnt. Wanneer je dit hebt is de kans heel erg groot dat de machine je automatisch laat winnen wanneer je dit doet. Dit is een heel boeiende gokautomaat die aantrekkelijk moet zijn voor mensen die van de bonusfuncties houden, evenals voor diegenen die de voorkeur geven aan klassieke spellen. Niks is leuker om ergens even te wachten en je tovert een gokkast tevoorschijn. We zullen het er verder nog over hebben maar het is tegenwoordig ook mogelijk om een slot te s pelen op je mobiele telefoon of tablet. Je hebt precies dezelfde functies die je ziet wanneer je achter de computer gaat spelen of wanneer je in het casino achter een videoslots zit. Het zal je heel erg bekend voor komen.