Magic Circle gokkast

Draai de vruchten en maak je klaar om te winnen met Magic Circle, het online video slot van Novomatic. Geniet van een retro-spel met de oude schoolstijl van dit fruitige spel maar dan in een nieuwe jasje gestoken door het te ontwerpen voor online spelers.  Klassiek en traditioneel, deze gokautomaat is een leuke explosie uit het verleden en brengt casinospelen in je eigen huis voor de kans om direct geldprijzen te winnen.

Novomatic wint geen prijzen voor de allernieuwste graphics met deze vertolking van een oude favoriet, maar dat betekent niet dat het zonder charme is je kan het beter zien als noastalgie. Als je van de meer traditionele stijl van fruitmachines houdt, is deze gokkast een echte winnaar met zijn kitsch-aantrekkingskracht. Maar zal dit slot je blijven betoveren? Hier is een bespreking van Magic Circle door Novomatic met de informatie die je nodig hebt om te spelen.

Kies je spel

Oude stijl fruitautomaten had vaak niet meer dan één spel om uit te kiezen en dat is het geval hier met twee afzonderlijke spellen die op dezelfde drie rollen worden gespeeld. Het spelbord is vrij overweldigend om te zien, vooral voor degenen die niet bekend zijn met deze oudere spelstijl waarin alle informatie tegelijk wordt weergegeven, maar naarmate je meer speelt, wordt het duidelijker.

Het basisspel wordt gespeeld op de drie rollen en je kijkt naar de uitbetalingstabel die in de onderste helft van het scherm wordt weergegeven. Er is slechts één winlijn, dus het kan best moeilijk zijn om een ​​winnaar te winnen. Het spel neemt een enkele munt, maar elke munt is vier credits waard. De Hold-functie kan ongelooflijk nuttig zijn om een ​​reeks van drie te helpen opstellen, maar het is een strategische vaardigheid die enige tijd kan duren om te voltooien. Gebruik de vasthoudknoppen om een ​​of twee symbolen vast te zetten waarvan u denkt dat ze zich in een mogelijk lucratieve positie bevinden terwijl u de resterende rollen opneemt. De Hold werkt slechts een enkele draai voordat alle rollen weer worden losgelaten. Er is geen limiet aan het aantal keren dat u de functie Vasthouden gebruikt, maar het kost u een tegoed elke keer dat u erop klikt.

Het Club-spel is groter dan het basisspel, hoewel het op dezelfde set van drie rollen wordt gespeeld. Met 27 betaallijnen kun je ervoor kiezen om 5 of 10 munten te gokken in dit spel, waarbij één munt wordt genomen van de basismuntmeter en de rest wordt genomen van de clubmeter. Er zijn twee verschillende uitbetalings tabellen die van toepassing zijn op het clubspel, afhankelijk van hoeveel je gokt en beide zijn te vinden op de bovenste helft van het bord. Dit is ook een gokkast die je kan spelen met een power jackpot. Doordat elke keer wanneer jij voor geld speelt achter een Magic Circle gokkast gaat er een bepaald percentage naar de progressieve jackpot. Je kan ook precies zien hoeveel de waarde is van deze jackpot want die wordt gewoon bijgehouden. Je ziet de teller van de progressieve jackpot gewoon oplopen.